Zhodnotenie po dvoch vydaniach

17.10.2012 08:33

Za sebou máme už dve čísla, ktoré dúfajme sú úspešné. Rozbehli sa nám príbehy v časti Seriál, kde sledujeme osudy Robyn Grayovej, Atlantíďanov a najnovšie aj Shanea Connora. (ako pikošku prezradím, že v ďalšom čísle, pribudne ešte jeden príbeh na pokračovanie) Príbehy z vlastnej tvorby sa menia  takisto aj téma mesiaca. Ale dosť o tom čo bolo, a poďme k tomu čo bude.

Ďalšie číslo vyjde už aj s korekciou od jednej ochotnej osôbky, ktorá má na to aj školu. Som veľmi rada, že sa nachádzajú ľudia, ktorí obetujú svoj čas pre niečo také, ako je časopis Abdon. Rozrástli sme sa aj o dve ďalšie prispievateľky, z čoho sa ja veľmi osobne teším.

Po vyjdení tretieho čísla (asi) uvedieme facebookovskú stránku, na zlepšenie reklamy. Tam sa dozviete viac zo zákulisia a dúfajme, že sa podelíte o vaše dojmy z časopisu.

Pomaly sa blížia Vianoce (viem, že je ešte len október, ale teraz "žijem" o mesiac dopredu, kvôli uzávierke, ktorá je vždy do ďalšieho čísla) a Abdon začína rozmýšľať nad nejakým vhodným malým darčekom. (pikoška pre autorov: niečo malé sa pripletie pod vianočný stromček) Touto cestou by som chcela povzbudiť tých, ktorí by mohli s niečím prispieť (reklama, predmety, atď.) vo forme darov, smelo do toho! Sme amatérsky časopis a plat nikto z nás nedostáva, ale my to robíme aj tak pre radosť! :)

Držte nám palce, sledujte nás, poprajte nám veľa čitateľov a prečítajte si niečo :)

"Čo i len jeden čitateľ bude spokojný, tak sme spokojní i my a splnili sme účel nášho snaženia." DNA

-DNA-

Kontakt

Časopis Abdon

casopisabdon@gmail.com

Vyhľadávanie

© 2012 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode