Tretie číslo

01.11.2012 07:32

Dušičkový čas a na svete sa objavilo tretie číslo. Čo sa v ňom skrýva?

Nová téma mesiaca "Ó nie, zase ja!", na ktorú sa poeticky vyjadrila Rose (Na prekliatych krídlach) a opticky ju znázornila Josette.

I naďalej sledujeme osudy Felarin a Edea, kde sa dozvieme, ako Felarin získala spoločníka na cestách. Robyn Grayová rieši svoje životné problémy, popritom čaká na princa na bielom koni, Paula. V diele Som iba človek, Shane a jeho skupina, avšak pod vedením Bakera, čo (ako sa zistí), nie je najlepšie riešenie. V novom príbehu Zem  gigantov (Teryii) sa pozrieme na osudy dvoch ľudí, Grace a Jack, ktorí sa doteraz skrývali a nastal deň, vyjsť na zemský povrch. 

Príbeh Nálady (Simona SongeNoir Miscéricorde) sleduje duševné pochody dievčaťa, ktorá sleduje smrť, súženie, samotu, zmierenie. Chce byť sama sebou, ale dá sa to?. V MILUJEŠ MA? (Simona Gray) je dôležité to, koho hlavný hrdina vidí alebo to, čo mu hovorí Patrick? Ale stále mu doznieva v ušiach otázka: miluješ ma? Jednou cetou domov (Denisa Kancírová) sa pozrieme na svet, kde nechodia autá, ale kone a koče. Pohľad na zdražovanie sena, problémy s cestami a environmentálne problémy s tým spojené.

Cvaky-cvak nám tentoraz predstavuje fotografa Alču, ktorá sa delí o jej pohľad na jeseň. Milú jednohubku ukazuje aj Teryii.

Novembrové číslo predstavuje ďalšieho z radu prispievateľov. Tentokrát je to Simona Gray, ktorá nám poodhalila niektoré z jej myšlienok.

Celá redakcia praje príjemné čítanie ;)

-DNA-

Kontakt

Časopis Abdon

casopisabdon@gmail.com

Vyhľadávanie

© 2012 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web zdarma!Webnode