Nipponfest a Hangukon 2017 - pozvánka

29.10.2017 12:02

 

Ázijské kultúrne festivaly Nipponfest a Hangukon 2017 so zameraním na japonskú a kórejskú kultúru a popkultúru, sa aj tento rok uskutočnia v mesiaci november (17.11. – 19.11.2017) v útulných priestoroch bratislavského Domu kultúry Zrkadlový háj.

 

 

Festivaly Nipponfest a Hangukon 2017 ponúkajú tri dni bohatého kultúrneho programu, ktorý začne v piatok večerným premietaním filmov z ázijskej produkcie. Víkend bude plný zaujímavých prednášok, pestrých workshopov a súťaží o lákavé ceny – jednu sme si pre Vás pripravili už pri predpredaji lístkov!

Prednášky s témou ázijskej kultúry, popkultúry a reálií; premietanie anime; nielen japonské spoločenské hry; množstvo súťaží ako kostýmové súťaže cosplay a original costume, karaoke, kórejská tanečná súťaž (K-pop CoverDance Contest) či tematická výtvarná súťaž; kopu workshopov, na ktorých sa naučíte zaujímavé nové veci; špeciálni hostia a predajné stánky s rôznorodým sortimentom – to všetko a ešte viac Vás bude čakať na Nipponfeste a Hangukone 2017.

Lístky si do 1.11.2017 môžete zakúpiť v predpredaji cez inviton.sk za zvýhodnenú predpredajovú cenu 12 €, pri čom máte možnosť zapojiť sa do predpredajovej súťaže o novučičkú hernú konzolu Nintendo Switch! Viac informácií o súťaži nájdete tu.

Lístok si môžete zakúpiť aj priamo na mieste v dňoch konania festivalu za 15 €. Vlastníci ZŤP majú vstup tradične zdarma, je potrebné preukázať sa preukazom.

 

 

Aj tento rok Vám Nipponfest a Hangukon 2017 sľubujú víkend nabitý exotikou, zábavou a jedinečnou atmosférou! Tešíme sa na Vás!

 

-Dada „Ayamee“ Baroková-

Kontakt

Časopis Abdon

casopisabdon@gmail.com

Vyhľadávanie

© 2012 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode