Januárové novoročné číslo

01.01.2013 11:27

Je tu nové (novoročné) číslo časopisu Abdon a aby ste vedeli, čo vás čaká, tak stručne popíšem, na čo sa v ňom môžete tešiť.

Témou mesiaca je "Tomuto hovoríš hudba?!". Na túto tému máme aj fotografické vyjadrenie v podaní Josette. Písomne sa na to podujali dve osôbky. Prvou z nich je Simona Gray s príbehom Tomuto hovoríš hudba?!, kde načrtla ľúbostný trojuholník Nathan-Nicol-Luke v ich hudobnej kapele. Druhou osôbkou je Rose s príbehom Anjel hudby, ktorý rozpráva o dievčine s úžasným hlasom, ktorá sa však bojí publika. V jej strachu jej pomôže tajomný mladík.

V sekcii Seriál pokračujeme v našich štyroch príbehoch. Robyn Grayová ostane ešte u Paula, s ktorým sa konečne aj normálne porozpráva (Z dna - príbeh Robyn Grayovej: Simona Gray). Felarin prežije šok, ktorý jej spôsobí Esperanza a návštevník (Kletba: Aravis). Grace a Jack sa i naďalej stretávajú s čudnými tvormi na planéte, ktorá sa zmenila viac ako očakávali (Zem gigantov: Teryii).  A Shane spraví chybu, ktorá ho bude ešte dlho mrzieť. Navyše sa počet skupiny značne zredukuje(Som iba človek: Dan).

Vo Vlastnej tvorbe sa tentokrát presadili Simona Gray s básňou Tento rým a Simona SongeoNoir Miséricorde s príbehom Klaun, ktorý nám ukáže mysliace prostredie hlavnej protagonistky, ktorá rozmýšľa nad láskou, mužmi, ubližovaním a sebou.

Cvaky-cvak a ako vždy je tu Alča s prezentovaním zimy a MetaLenka so spomienkami na niektoré okamihy života.

Tento mesiac sme bez rozhovoru (z technických príčin), ale snáď to neovplyvní názor a chuť prečítať si naše ďalšie dielko.

Príjemné čítanie ;)

-DNA-

Kontakt

Časopis Abdon

casopisabdon@gmail.com

Vyhľadávanie

© 2012 Všetky práva vyhradené.

Tvorba webu zdarmaWebnode