Informácie k 2. ročníku súťaže

05.06.2014 20:02

 

Naj blog/stránka 2013/14

 

2. ročník súťaže o najlepší blog/stránku za obdobie júl 2013 až jún 2014.

Zapoj sa aj ty do súťaže o naj blog/stránku za obdobie 2013/14. Spoznáš iné svety a zmeníš pohľad na svet. Spropaguješ seba, svoju činnosť a zmysel pre umenie. Nájdeš nových fanúšikov a vycibríš si štýl. Odvážnym šťastie praje.

 

Podmienky súťaže, postup:

Zahlásenie súťažneho autorského blogu alebo stránky do 30.6.2014 prostredníctvom registračného listu, ktorý treba vyplnený zaslať na mailovú adresu   tvorivesutaze@gmail.com  . Po odoslaní održíte mail s bližšími informáciami.

Blog musí byť aktívni minimálne štyri mesiace v danom období (júl 2013 až jún 2014). Príspevky na blogoch by mali byť pôvodné a nekopírované z iných medií (časopis, noviny, knihy, internetové stránky). Nejde však o to, aby na blogu boli len veci od autora (obrázky, odkazy a pod.), ale aby ich autor nevydával za svoje diela, pretože nepodporujeme plagiátorstvo.

Súťaž prebieha v dvoch etapách. Prvá etapa je založená na registrácii súťažných blogov a stránok. Druhá etapa spočíva v hlasovaní za obľúbený blog alebo stránku. Hlasovanie bude prebiehať v podobe anketových lístkov, ktoré budú na stránke časopisu Abdon.

Registračný list nájdete tu: ulozto.sk/xPEiqfKw/registracny-list-naj-blog-2-rocnik-docx

Cena:

  • Titul najlepší blog/stránka za obdobie 2013/14
  • Diplom (1.-3. miesto)
  • Vecné ceny (1.- 3. miesto)
  • Cena za hlas - cena pre vyžrebovaný anketový lístok a jeho majiteľa

Uzávierka:

  • zahlásenie súťažných blogov a stránok - do 30.6.2014
  • hlasovanie za súťažné blogy a stránky - 9.7. - 15.8.2014

Vyhlasovateľ:
Časopis Abdon v spolupráci s ondrajs.eu.

Výsledky:

Zverejnené v druhej polovici augusta.

 

Časopis Abdon si vyhradzuje právo zmeniť podmienky súťaže a dátum uzávierky. Taktiež sa do súťaže môžu zapojiť aj prispievatelia časopisu Abdon. Vyhlasovateľ súťaže si vyhradzuje právo vylúčiť súťažný blog alebo stránku, ak nespĺňa podmienky súťaže.

 

 

Kontakt

Časopis Abdon

casopisabdon@gmail.com

Vyhľadávanie

© 2012 Všetky práva vyhradené.

Tvorba webu zdarmaWebnode