2/2013 alias februárové vydanie

01.02.2013 09:21

Zas a opäť je prvého dňa v mesiaci a ja mám zase tú istú milú povinnosť opísať, čo sa skrýva v ďalších stránkach nášho časopisu.

Tento mesiac je témou "Okno". Výsledky sú bohaté. Na začiatku spomeniem SEN (Rose) vo fotografickom vyjadrení Josette. Príbeh rozpráva o dievčati, ktoré sníva o ceste niekam, odkiaľ by sa nevrátila, ale je to to, čo naozaj potrebuje? Okno svetov (Simona SongeNoir Miséricorde) ukazuje príbeh jedného výnimočného dievčaťa Rosset, ktoré všetci pokladajú za divnú. Jediným, kto uvažuje nad jej výnimočnosťou je doktor. Zoberie Rosset svoj talent vážne alebo sa z toho zblázni? Dočítate sa v príbehu. Posledným vyjadrením na tému mesiaca sú fotky od Alči.

Seriál pokračuje v našich príbehoch i naďalej. Fanúšikovia Robyn Grayovej sa pozrú na rozvíjajúsi sa vzťah medzi ňou a Paulom. Navyše sa u Robyn prejavia príznaky absťákov (Z dna - príbeh Robyn Grayovej: Simona Gray). Shane sa dostane do ešte väčších problémov, kde bude bojovať o svoj i o Carlyn život. Shane bude musieť načrieť na dno svojich síl, inak príde aj o tú poslednú zo skupiny (Som iba človek: Dan). Na zmenenej plánete i naďalej bojujú o prežitie Jack s Grace. Navyše sa začalo stmievať a treba si nájsť miesto na nocľah (Zem gigantov: Teryii). Felarin sa po dlhej ceste, ktorá sa točila dokola, objaví pred niečím, čo tak dlho hľadala (Kletba: Aravis).

Vlastná tvorba obsahuje dve veci. Prvou z nich je báseň Otázky od Simony Gray. Druhou je príbeh kráľa, ktorý svoje sexuálne túžby využíva inak ako väčšina ľudí. Príbeh Vláda, vojsko, moc je príbehom na pokračovanie, ktroré si budete môcť prečítať v marcovom čísle. Autorkou príbehu je Denisa Kancírová.

Tentokrát máme v časopise novú rubriku Receptáreň, kde MetaLenka prispela s Dortom s panenkou. Receptom sa môžete inšpirovať a odfotené výsledky nám môžete poslať do redakcie.

Tento mesiac sa nám podarilo zrealizovať aj rozhovor v Predstavuje sa..., kde naša nová redaktorka Nasťa vyspovedala našu častú prispievateľku na témy mesiaca Rose.

Tento mesiac je krátky, ale obsah časopisu je bohatý. Prípadné pripomienky radi privitáme v Komentároch alebo na mailovej adrese. :)

-DNA-

 

Kontakt

Časopis Abdon

casopisabdon@gmail.com

Vyhľadávanie

© 2012 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode