Zákulisie, súťaže a členovia

25.06.2013 23:08

Asi začnem vyhodnotením súťaže Jarná súťaž 2013, kde sa na prvom mieste zúčastnila až v dvoch kategóriách: C.V.O.K. Výherné dielka si môžete pozrieť a prečítať v najbližšom čísle nášho časopisu.

 

Ďalšou súťažou je Naj blog/stránka 2012/13, kde práve prebieha hlasovanie o výherné blogy. Upozorňujem na to, že každý blog je niečím jedinečný a zaujme niečím iným. Dúfam, že si nájdete nových autorov alebo dokonca si osvojíte nový žáner. Aby som nezabudla, tak vyhráva aj jeden z anketových lístkov. Preto rýchlo na hlasovanie, nech je to dramatické. :)

 

A do tretice ešte jedna súťaž. Duše pisálka vyhlasuje druhý ročník súťaže v poézii a ilustrácii. Viac informácii nájdete v rubrike súťaže na našej stránke. Kto vie písať básne a kresliť, tak neváhajte a zapojte sa. Určite sa to oplatí. ;)

 

Navyše sa náš autorský tím opäť rozšíril. Novým členom je Viktória a takisto aj náš korektor českých textov sa podujal na recenzie a písanie reportáží. A ako sa nám roztrhlo vrece, tak sa k nám od septembrového čísla pripája ďalšia nová členka. Hurá na voľné dni a chytanie inšpirácie! :)

Je sa na čo tešiť a dúfam, že s nami pekne oslávite rok našej existencie 1.9.2013! Tešíme sa a čítate s nami. ;)

-DNA-

Kontakt

Časopis Abdon

casopisabdon@gmail.com

Vyhľadávanie

© 2012 Všetky práva vyhradené.

Tvorba webu zdarmaWebnode