Nový dizajn

03.09.2013 21:37

Tí, čo túto stránku navštevujú pravidelnejšie, tak si určite všimli, ako sme zmenili vzhľad. Prečo? Akosi to na mňa prišlo. Oslávili sme rok a mne sa priam núkala zmena. Nový rok, nový dizajn. Po niekoľkých neúspešných pokusoch (niektorí to možno stihli aj zaregistrovať) sa mi podaril tento skvost. Táto šablóna nám celkom pekne sadla. :) Nemyslíte?

V úvodnej fotke vás môže zaujať fotka z dielne našej fotografky Alči, kde zachytáva kvapku. Pekné farebné zladenie a ten detail. Klobúk dole. ;)

Taktiež sme upravili menu stránky. Čísla časopisu sa odteraz budú dať sťahovať cez stránku uložto.sk. Taktiež pri technických problémoch, ako je sťahovanie súborov a chyby pri ňom, sme vytvorili formulár (vedľa odkazov na samotné čísla), v ktorom môžete nahlásiť chybné odkazy či nefunkčnosť. Komplikácie sa budeme snažiť vyriešiť, čo najskôr.

Ak by ste sa chceli k nám pripojiť, tak stačí vyplniť formulár v časti Ponuka práce. Predtým si môžete pozrieť Rubriky, kde sa môžete inšpirovať, čo by vás zaujímalo a čo by ste chceli u nás robiť.

Ostatné časti ako sú Komentáre, Galéria, Redakcia, Súťaž a Novinky zostali v podstate rovnaké.

 

Dúfam, že nový dizajn vás nadchne a stránka bude pre vás prehľadnejšia.

 

Taktiež dávam do pozornosti našu malú dielničku na portáli Sashe.sk, kde pomaly rozširujeme náš malý obchodík. (odkaz je na úvodnej stránke vo vrchnej časti) Ak by ste mali záujem o nejaký z predmetov, stačí si objednať aj na našom maily alebo priamo na spomínanom portáli.

-DNA-

 

Kontakt

Časopis Abdon

casopisabdon@gmail.com

Vyhľadávanie

© 2012 Všetky práva vyhradené.

Tvorba webu zdarmaWebnode