Novoročné

06.01.2014 22:53

Nový rok so sebou prináša vždy niečo nové. Dúfam, že to bude aj v našom prípade.

Prišli sme s kalendárom na rok 2014 z rúk našich fotografiek a takisto sa snažíme prinášať veci s naším logom. Zatiaľ len v malej miere, a časom sa uvidí, akým smerom sa vydáme (viac na www.sashe.sk/casopis_Abdon). Taktiež chystáme knihu z rúk niektorých autoriek. Kniha by mala vyjsť tento rok (dúfajme v prvom polroku). Nové informácie budeme prinášať. :)

 

Čo sa týka samotného časopisu, tak graficky a vizuálne sme sa viditeľne posunuli v decembrovom čísle. Rubriky sa budú obmieňať tak ako doteraz. Niektoré sa vyskytnú častejšie a iné menej. V januárovom čísle sme začali s dvomi rubrikami. jednou z nich je Lupa na autorov a druhá Book challenge, kde môžete dokonca súťažiť. V prvej spomínanej rubrike môžete sledovať tvorbu autorov v inom prostredí ako v časopisovom.

 

Naša redakcia sa neustále rozrastá. Niektorí aj odchádzajú, i keď dúfam, že v časopise načerpali skúsenosti. Jednotlivé profily si môžete prezrieť v rubrike Redakcia. Aj sem, chcem pridať lepší prehľad o aktivite členov. Taktiež chcem pridať jednotlivé obsahy časopisov, ale je ešte vo hviezdach, ako a kedy sa k tomu dostanem. 

 

Zatiaľ sa lúčim a prajem krásny január ;)

-DNA-

Kontakt

Časopis Abdon

casopisabdon@gmail.com

Vyhľadávanie

© 2012 Všetky práva vyhradené.

Tvorba webu zdarmaWebnode