Novembrové číslo 2013 - obsah

31.10.2013 16:32

Zajtra máme nový mesiac a s tým aj to, že príde nové číslo nášho a vášho obľúbeného časopisu.  A čo v ňom je?

Témou mesiaca je slovo Plameň. Na toto zaexperimentovala šéfredaktorka (teda ja :D) s básňou Iskra. Ďalším poetickým vyjadrením je báseň Dračí plameň od Rose, ktorá píše básne už dlhšie.

V seriáloch pokračujeme aj tento mesiac. Po odmlke pokračuje príbeh Zem gigantov (autor: Teryii), kde sa Grace stále bojí o život Jacka. Našťastie majú Ezia, ale dokáže im pomôcť aj s divnou chorobou, ktorá škvári Jacka? V príbehu Bobby (autor: Azi Simona SongeNoir Miséricorde), vidíme kritiku na vlastnú osobu, keďže autorka denníka si nevie násjť čas na písanie (to určite dôverne poznáme :D). A žeby bol na obzore mladý muž? Ale dopadne to dobre?

Vo vlastnej tvorbe máme poetickú i prozaickú časť. Poetická časť je báseň Krížne cesty od Simony Gray, kde muž chce oživiť svojho mŕtveho brata. Zo skúseností však vieme, že určite to nebude zadarmo a hlavne nie od démona. Prozaickú časť máme taktiež od našej produktívnej autorky Simony Gray. Príbeh Záhada muža bez tváre, pokračuje príbehom Sabiny, ktorá tentokrát umiera pod ťarchou ničnerobenia. Okrem toho, že sa nudí, Jana s ňou nedokáže vydržať v jednom byte. Avšak Sabinu osvieti a nájde zaujímavý článok v novinách. Je čas vybrať sa za Lykawskym.

Cvaky -cvak tentokrát prináša dve fotografie od Josette, ktoré sú naozaj vydarené. Časopis uzatvárame hláškami zo školy zobierané naším členom C.V.O.K.-om, ktoré vylúdia úsmev na tvári.

 

Prajem príjemné čítanie a tešíme sa na spätnú väzbu. :)

-DNA-

Kontakt

Časopis Abdon

casopisabdon@gmail.com

Vyhľadávanie

© 2012 Všetky práva vyhradené.

Tvorba webu zdarmaWebnode