Nová súťaž!

15.03.2014 21:42
r-foto-b

Všetci fotochtiví ľudia, je tu čas ukázať a pochváliť sa svojím vlastným a  originálnym citom pre cvaknutie toho-ktorého záberu.
Spúšťame celoročnú fotosúťaž, ktorá bude prebiehať od 20.3.2014 do 20.1.2015. Bude sa súťažiť v štyroch častiach, ktoré budú korešpondovať s ročnými obdobiami. Zapojiť sa môže hocikto, aj ten, ktorý fotí iba mobilom či obyčajným fotoaparátom.

Pravidlá sú jednoduché. V každom ročnom období budú vyhlásené témy, na ktoré sa bude fotiť (fotka môže byť spravená aj na viacero tém naraz, avšak aspoň jedna téma musí byť splnená!). Za každé ročné obdobie môže autor zaslať len jednu fotografiu! Samozrejme uvítame od autorov fotografie na každé ročné obdobie, ale pokojne môže stvárniť iba jedno z nich.

Každé z ročných období sa bude vyhodnocovať samostatne a prvé tri výherné fotografie sa posunú do veľkého finále, kde bude súťažiť spolu dvanásť fotiek za štyri ročné obdobia.
Fotografie budú hodnotené porotou, ale súťažíme aj o fotografiu miláčika, ktorá získa čo najviac hlasov v internetovom hlasovaní.
 

Naštartuj foťák, lebo čoskoro sa to všetko spustí!  Bližšie informácie už túto stredu!

 

-DNA-

Kontakt

Časopis Abdon

casopisabdon@gmail.com

Vyhľadávanie

© 2012 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode