Letné povzbudenie

24.07.2013 10:11

Už sa blíži koniec júla. Ako to?! Veď prázdniny len začali, ja som sa ešte ani nerozbehla. :D No ak to pôjde takto ďalej, tak už bude september. I keď v našej redakcii sa už pomaly dostávame do štádia príprav. Verní fanúšikovia si určite pamätajú, že budeme oslavovať rok nášho vzniku - prvého vydania. Hoci sme na trhu len rok, prešli už mnohými zmenami a mnohé sa aj chystajú. Prezradím, že vo vzhľade stránky určite. ;)

 

Určite už veľa z vás pobehalo skoro celý svet a boli by sme radi, ak by ste poslali vaše  zážitkové fotky z dovoleniek. Či už na Facebook alebo na našu mailovú adresu. Poteší nás to a možno sa aj enjaká cena nájde. Keď som už začala s tými cenami, tak stále prebiehajú dve súťaže. Zapojte sa buď ako porotca (hlasovací lístok v súťaži Naj blog/stránka 2012/13) alebo ako súťažiaci (súťaž v spolupráci, Duše pisálka).

 

Náš tím sa taktiež postrácal po dovolenkách, ale aj tak si niektorí z nich nájdu čas na svoje blogy a stránky. Tak ak vám bude chýbať každomesačná dávka čaopisových príbehov a fotiek, stačí si kliknúť na ich domovské tvorby (v každom profile v sekcii Náš tím). Pár z nás pracuje na veľkom projekte, ktorý som už aj spomínala (myslím). Ide o zbierku príbehov, ktoré vydáme ako knihu (väčšinou to bude prvotina autorov). Tento projekt vidím ešte na také dobré tri mesiace (minimálne), tak držte palce, nech sme slávni a môžete si vyžiadať od nás podpisy. ;)

 

Nateraz sa lúčim a prajem krásne chvíle na miestach, ktoré sa vryjú do pamäte. A nezabúdajte si osviežiť dni dobrými príbehami. :)

-DNA-

Kontakt

Časopis Abdon

casopisabdon@gmail.com

Vyhľadávanie

© 2012 Všetky práva vyhradené.

Tvorba webu zdarmaWebnode