5/2013 - májové číslo

01.05.2013 11:01

Tak ďalší mesiac a opäť ďalšie vydanie časopisu. Čo sa v ňom skrýva? Poďme na to:

Začnem pekne od začiatku. Na úvod si môžete prečítať zamyslenie sa od Rose na tému mesiaca (Ja som ti to hovoril/-a.). Názov "Ja som ti to hovoril" alebo negatívny dopad negatívnych priateľov je až priveľmi výstižný. Hlavnú myšlienku nebudem prezrádzať, prečítajte si. ;)

Seriálmi pokračujeme. Som iba človek (Dan) sa hlavné postavy snažia naštartovať stroj a utiecť z pazúrov smrti. Podarí sa im to alebo ich dostanú zvery spoza stien lode? V seriáli Zem gigantov (Teryii) sa Jack s Grace dostávajú do normálu a už spolu aj flirtujú, samozrejme v rámci možností. Vybudovanie krytu na jaskyňu dá veľa práce, ale dúfajú, že sa im to vráti. V Kletbe (Aravis) Felarin, Edeo a Esperanza sa dostanú do situácie, odkiaľ niet úniku. Zlomia kliatbu, prežijú a Axeret zomrie? Uvidíte, ak si prečítate.

Vo vlastnej tvorbe máme tentokrát až tri príspevky. Začnem s príbehom o pohľade na dievča, ktoré malo zlomené srdce. Pekne spracovaný psychologický pohľad do duše dievčaťa, ktoré spravilo prehnanú vec. Od koho iného by to mohlo byť, ak nie od našej majsterky na psychológiu duše Simony SongeNoir Miséricorde (AZI) s príbehom Chuť slobody. ďalším príbehom je pokračovanie z minulého čísla časopisu od Simony Gray - Prípad ukradnutého spisu. Kde sa viac dozvieme o Sabine detektívke, ktorá sa tomu venuje viac z nudy ako z pocitu pre spravodlivosť. Posledným príbehom je Ohnivko od Denisy Kancírovej. Ocitnete sa vo svete, kde nastala panika a chaos po tom, ako bol jeden človek označený za niekoho, kto mohol ohroziť celé ľudstvo.

Tentokrát máme aj fotografiu v Cvaky-cvak od MetaLenky, ktorá dúfajme, poteší vaše oči aj dušu.

V Receptárni pre vás tentokrát napiekla MetaLenka Hviezdičkovú tortu, na ktorej si pochutnáte, ak si dáte tú námahu. Prípadným fotkám sa veľmi potešíme. tak mi ostáva popriať len dobrú chuť. :)

Ako bonus tohto čísla je Paríž. Náš korektor českých textov Ondra Hoberla spolu s Aravis vám priniesli ich postreh z tohto krásneho mesta plného kultúry a lásky (hodí sa to k zaláskovanému máju). Aby potešili i vaše oko, pridali zopár fotiek z výletu. Žeby ste mali tip na výlet?

-DNA-

Kontakt

Časopis Abdon

casopisabdon@gmail.com

Vyhľadávanie

© 2012 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode