4/2013 - aprílové číslo

30.03.2013 11:28

Apríl, ktorý je bláznivý a pritom taký pestrý. Hoci aprílové číslo vyjde až v pondelok, už teraz si môžete prečítať, čo sa v ňom, objaví.

 

Vo Vlastnej tvorbe máme tentokrát tri príbehy. Prvým z nich je Dno od Simony SongeNoir Miséricorde, kde sa presuniete do študijného prostredia. Hlavná hrdinka Nina sa stretne so svojím učiteľom v inej situácií ako je zvyčajné, ale je to jej učiteľ alebo len záskok? V druhom príbehu Prípad ukradnutého spisu od Simony Gray si obľúbite novú spolubývajúcu, ktorej myslenie sa podobá slávnemu Sherlockovi Holmesovi. V treťom príbehu Môže byť aj horšie od Rose sa takisto presuniete do študentského prostredia, ale tentokrát nie na vysokú školu. Maturant a Clare alebo, žeby nejaká iná?

V Receptárni piekla MetaLenka. Tento mesiac si teda môžete pochutnať na Rýchle ozdobenej bábovke a výsledkami sa môžete pochváliť aj v našej redakcii zaslaním fotografií. Prajem dobrú chuť. ;)

Tento mesiac máme miesto fotografií rubriku Kresba, kde sa MetaLenka pochváli svojím výtvorom.

Rubrika Seriál pokračuje ďalej. Jack s Grace sa stretávajú s mravcami, ktoré sú prítulnejšie než by mali. Hoci našli miesto, kde by mohli prespať, musia si ho ešte upraviť pre vlastné potreby (Zem gigantov: Teryii). Felarin sa snaží vyslobodiť z pasce, v ktorej sa stále viac a viac zdá, že niet úniku (Kletba: Aravis). Tentokrát máme pohľad od Paula. Dozvedáme sa, že odkedy sa pozná s Robyn začal opäť žiť. Dokonca si uvedomil, že nechce aby odišla (Z dna - príbeh Robyn Grayovej: Simona Gray). V tejto časti sa dozvedáme, kto koho zabil. Prečo sem táto posádka prišla. Shane dokonca príde o to, čo mu je milé. Čo to asi bude (Som iba človek: Dan)?

 V Predstavuje sa... prinášame rozhovor s Danom. Autora seriálu Som iba človek vyspovedala Nasťa.

Ostala nám ešte Téma mesiaca, ktorou je "Piktogram". Výborne ju stvárnila Josette s fotografiou, ktorá naznačuje panáčika na prechode prechodcov.

A tento mesiac máme novú obálku, ktorá dúfajme zaujme. A ešte chcem poukázať na Jarnú súťaž s naším časopisom, v ktorom sa hrá o vecné ceny.

Prípadné pripomienky radi privitáme v Komentároch alebo na mailovej adrese. :)

-DNA-

Kontakt

Časopis Abdon

casopisabdon@gmail.com

Vyhľadávanie

© 2012 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode