3/2013 alebo jarné marcové číslo

01.03.2013 10:04

Nadpis prezrádza niečo o jarnom čísle, i keď jar príde až v druhej polovici mesiaca. Nám to však nebráni ošatiť tohtomesačné číslo do jarnej zelenej farby. A čo sa v ňom skrýva? Poďme na to:

Tentokrát začnem od konca. V Predstavuje sa... prinášame rozhovor s Josette. Našu milú a kreatívnu fotografku vyspovedala naša redaktorka Nasťa.

V Receptárni (či je táto rubrika úspešná, neviem a preto aj touto cestou apelujem na spätnú väzbu od vás čitateľov) varila MetaLenka. Tento mesiac si teda môžete pochutnať na Panna cotte a výsledkami sa môžete pochváliť aj v našej redakcii zaslaním fotografií.

Vo Vlastnej tvorbe pokračujeme príbehom o zvrhlom kráľovi, ktorý si možno nájde lásku svojho života, zmení sa a pochopí pár zásadných vecí alebo žeby nie? Príbeh Vláda, vojsko, moc je pokračovaním z februárového čísla a autorkou je Denisa Kancírová.

Tento mesiac máme aj rubriku Cvaky-cvak, kde sa realizuje Alča so svojimi sviežimi fotkami, ktoré nás naladia na krásnu jar.

Rubrika Seriál nás posúva ďalej v príbehoch, ktoré vždy končia napínavo a vy sa neviete dočkať, čo bude nabudúce. Jack s Grace sa snažia nájsť nocľah, ale nie je to vôbec také ľahké. Stále ich prekvapujú nové zmenené organizmy na zemi (Zem gigantov: Teryii). Felarin, Edeo a Esperanza sa dostávajú bližšie k Axeretovi. Dostanú sa k hádanke, ktorú rozlúštiť, bude ťažšie než sa na prvý pohľad zdalo (Kletba: Aravis). Robyn Grayová sa snaží zvíťaziť nad drogami, pri čom jej pomáha aj zlepšujúci sa vzťah medzi ňou a Paulom (Z dna - príbeh Robyn Grayovej: Simona Gray). Shane a Carly sa musia dostať k svojej lodi, ale bez transportéra to nebude ľahké. Dokážu to alebo ichd obehnú nezanáme stvorenia? A kto zabil Lewisa? (Som iba človek: Dan)

Ostala nám ešte Téma mesiaca, ktorou je "To je ale hnus!", nad ktorou sa zamyslela Rose v Fuj, to je hnus! aj s malou poetickou vsuvkou a opticky ju stvárnila Josette s fotografiou.

Tento mesiac máme aj novinku v podobe obálky, ktorá je trochu iná. Dúfajme, že trochu oživí náš časopis a pritiahne viac čitateľov. :)

Prípadné pripomienky radi privitáme v Komentároch alebo na mailovej adrese. :)

-DNA-

Kontakt

Časopis Abdon

casopisabdon@gmail.com

Vyhľadávanie

© 2012 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode